Terug naar nieuws

Field services

Onze nieuwste oplossing waarmee u en uw medewerkers projectinformatie op locatie eenvoudig bij de hand heeft: de Field Services app.

Deze (mobiele) applicatie is specifiek ontwikkeld voor organisaties die medewerkers ‘in het veld’ hebben werken. Denk hierbij aan installateurs, monteurs en leveranciers van producten of diensten die werkzaam zijn op klant- of projectlocaties. Hoe zorgt u als werkgever dat de medewerkers weten naar welke locatie ze toe moeten en welke werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden?

Door het inzetten van de Field Services app hebben uw medewerkers real time de beschikking over (werk)bonnen, planningen en routes; klantgegevens zijn daarnaast eenvoudig op locatie in te zien, de juiste documenten zijn aanwezig en de werkbon of het orderformulier kan digitaal door de klant worden ondertekend.

Op deze wijze realiseert u optimale efficiency in uw bedrijfsvoering, en weten uw medewerkers exact waar ze aan toe zijn. U verleent op deze wijze bovendien de juiste service aan uw klanten, zoals zij dat van uw bedrijf zijn gewend.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Demo aanvragen