Gebruik onze expertise voor een soepele implementatie

Een goede en gedegen inrichting van informatiehuishouding en zorgeloze overstap naar nieuwe oplossingen; niet iedere organisatie heeft de kennis in huis om dit zelf te faciliteren. Split~Vision helpt u niet alleen met het in kaart brengen van de informatiestromen maar kan u tevens begeleiden bij de implementatie van GoverMaxx. Uw organisatie en medewerkers worden hierbij volledig ontzorgt, zodat uw werkzaamheden gewoon doorgang kunnen vinden.

Hoe eenvoudig is het om op GoverMaxx over te stappen?

Overstappen naar het GoverMaxx platform is eenvoudig. Wij kunnen u bij iedere stap van het project adviseren en ondersteunen.

Snel aan de slag

Het is een feit: hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijker iets is vanaf het eerste begin, des te sneller medewerkers iets nieuws gaan gebruiken en omarmen. Wij helpen de inbedding van GoverMaxx in uw organisatie te versnellen door kennisoverdracht en persoonlijke aandacht voor de gebruikers. Door het actief inzetten van ons trainingsaanbod kunt u vol vertrouwen de laatste stap van de implementatie realiseren: de ingebruikname (livegang).