Welke stappen zet jij voor de toekomst?

Split~Vision inspireert ondernemerschap en innovatie. Niet alleen met onze software, maar met name door onze eigen medewerkers en iedereen die aan ons is verbonden. De medewerkers maken het bedrijf en daar zijn we trots op! Hoe leg je uit wat ons succesvol maakt? Wij geloven dat het in onze bedrijfscultuur verankerd is.

Missie

“Het beste rendement uit medewerkers en hun professionele omgeving halen”

Split~Vision Academy

Naast dat wij onszelf altijd blijven ontwikkelen, vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers ook niet stilzitten. Persoonlijke ontwikkeling speelt een grote rol bij de groei van onze medewerkers. Iedereen krijgt bij ons de kans om een persoonlijke roadmap te creëren. Samen met de medewerker kijken wij dan naar de mogelijkheden op het gebied van trainingen, opleidingen en certificaten om jouw dromen en doelen waar te kunnen maken.

Jouw ontwikkeling staat voor ons gelijk aan ‘The sky is the limit’

 

Wat maakt ons anders

Wij zijn een bedrijf dat de hiërarchie in een ver verleden al heeft uitgewist. Binnen Split~Vision kennen wij geen uitgebreide management lagen. Iedereen is gelijk ondanks verschillende functies. We vertrouwen erop dan onze collega’s de juiste keuzes maken en hun eigen beslissingen kunnen nemen. Dit creëert veel flexibiliteit zowel intern als extern.

Wat maakt ons een team: onze gezamenlijke drive; groei en ontwikkeling. We zijn gericht op innovatie met het oog op de ontwikkeling van onze mensen.  Wil je veel leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Stage ervaringen van onze mensen

“Een stage bij Split~Vision is een mogelijkheid om zeer veel kennis op te doen, je hebt een leuk team, je wordt gewaardeerd en je maakt echt deel uit van het bedrijf.”

“Je krijgt veel verantwoordelijkheid. Als ik denk dat ik het kan, maar ik heb nog niet de ervaring, mag ik het gewoon doen.”

“Eén van de dingen waar Split~Vision zich in onderscheid is de mate van begeleiding. Je krijgt super veel begeleiding, niet veel bedrijven maken daar zoveel tijd voor. Bijvoorbeeld als ze een nieuwe medewerker in dienst nemen, wordt die al meteen meegenomen in de processen en goed ingewerkt. Volgens mij laten ze wel iedereen die bij Split~Vision komt werken goed thuis voelen”

“Er is veel flexibiliteit bij Split~Vision, ook in thuiswerken. Je ziet dat andere bedrijven toch wel heel anders in staan, in controle en vrijheid en in mogelijkheden. Je hebt vrij veel invloed op je eigen functie en hoe je die invult”

 

Werken bij Split~Vision

40
Collega's
4
Bedrijfsuitjes
per jaar
2
Vestigingen

Een greep uit onze vacatures