Efficiënt de uitdagingen aanpakken 

Het efficiënt beheren en plannen van alle personen en middelen is voor een organisatie met medewerkers in het veld van essentieel belang.

Uw medewerkers zijn werkzaam op verschillende klant- en/of projectlocaties. Om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren is het belangrijk dat uw medewerkers weten waar ze moeten zijn, hoe ze daar moeten komen en wat ze daar moeten doen. Als ondernemer heeft de uitdaging rekening te houden met opdrachtgevers die steeds meer eisen en verwachten van uw medewerkers, terwijl u tegelijkertijd de kosten in de hand moet zien te houden. 

Hoe kan uw organisatie deze uitdagingen aanpakken?  

Door het inzetten van de juiste middelen kunt u de gewenste service blijven leveren aan uw klanten. 

Waarom de Field Services App 

Het inzetten van deze app biedt uw organisatie enorme voordelen. De app optimaliseert uw planning en de daadwerkelijke uitvoering van werkzaamheden. Uw medewerkers in het veld hebben altijd de beschikking over klantgegevens en de juiste werkbonnen. Er is een mogelijkheid om foto’s en andere documenten toe te voegen en na afloop van een opdracht kan de klant direct digitaal akkoord geven. Uw planningsafdeling ziet real time wat de status is van een project en uw dossier in het GoverMaxx platform is altijd up-to-date zodat u overzicht houdt.