Wilt u meer uit uw Office365 omgeving halen?

Eenvoudig delen van (project)informatie, samenwerken in documenten en 24/7 toegang tot informatie?
Veel meer uit uw Office365 omgeving halen?

Wilt u eens met ons sparren? Neem dan contact met ons op!

Heeft u uitdagingen met het beheren van uw Office365 omgeving?

We zien dat gedurende de Covid-periode het hybride werken via Teams en Office365 bij vele overheidsorganisaties versneld is ingevoerd. Het was een must om snel iets te kunnen bieden voor samenwerking met collega’s. Daarbij merken we dat er nu (bijna twee jaar later) grote uitdagingen zijn ontstaan:

  1. Het beheer van alle Teams (groepen), verschillende sites, kanalen en toegang tot systemen (Informatie Governance);
  2. Het ontstaan van een behoefte aan een goed begrippenkader, de kennis van de mogelijkheden en meer uitleg van een daadwerkelijke adoptie.

Wist u dat Split~Vision al ruim 15 jaar Microsoft (SharePoint) expert is en met Office365 in het bijzonder de afgelopen 6 jaar vele Overheidsinstanties heeft mogen begeleiden richting het werken in de Cloud en de inzet van Office365?

Ervaart u ook zo’n uitdaging en wilt u vrijblijvend eens sparren met één van onze consultants? Neem dan contact met ons op!

Ervaart u ook zo’n uitdaging en wilt u vrijblijvend eens sparren met één van onze consultants?

Wilt u meer uit uw Office365 omgeving halen?

Het samenwerken tussen overheidsinstanties neemt de laatste jaren steeds meer toe. Het eenvoudig kunnen delen van projectinformatie, op een veilige wijze kunnen samenwerken in documenten is een grote behoefte die we regelmatig binnen onze klantomgevingen tegenkomen. Veelal zien we ook dat Office365 licenties aanwezig zijn, maar dat het gebruik van Office365 onvoldoende wordt benut.

Wist u dat u op een standaard wijze – zonder complexe trajecten en additionele kosten – veel meer uit uw Office365 omgeving kunt halen?
Onze consultants hebben ruime ervaring binnen de Overheid opgedaan en vergelijkbare succesvolle implementaties uitgevoerd.

Ervaart u ook zo’n uitdaging en wilt u vrijblijvend eens sparren met één van onze consultants? Neem dan contact met ons op!

Excel lijstjes, mappenstructuren en netwerkschijven

We blijven het maar horen, zowat in ieder gesprek komt de uitdaging rondom Excel lijstjes naar voren met zeer uitgebreide mappenstructuren, netwerkschijven die zodanig zijn gegroeid dat niemand deze meer weet op te schonen of te beheren. Herkent u dit? Bij een kleine omvang kan het prima werken, maar als een organisatie verder groeit kan het een belemmering worden.

Wilt u ook eenvoudig van zoeken naar vinden? Informatie eenduidig opslaan en goed toegankelijk maken voor uw medewerkers? Neem dan contact met ons op!