Maak kennis met…

Het UI/UX design team: Bram en Wilko

Het UI/UX design team van Split~Vision, Bram van Vugt en Wilko Verstegen, zijn betrokken bij het ontwerpen van al onze applicaties. Dankzij hen zijn de bouwstenen van GoverMaxx interactief, eenvoudig in gebruik en is ook het kleurgebruik afgestemd op de wensen van de klant. Daarnaast houdt dit team zich bezig met onze Social Media.

Over wat het werk zo leuk maakt zijn de heren eensgezind: “De variatie in ons werk! Het ene moment houden we ons bezig met het ontwerpen van een module en een uur later is er een overleg met onze developers” Natuurlijk wordt de feedback van de klant ook enorm gewaardeerd. “We leveren iets op waar veel mensen mee vooruit kunnen. Met een appje dat wij ontwerpen kunnen soms honderden mensen hun werk beter doen. Dan ben je wel trots!”

De keuze om bij Split~Vision te werken is voor Bram en Wilko helder: de mogelijkheden die je krijgt als medewerker. “Bij een grotere organisatie voer je, zeker aan de start van je carrière, vaak vooral dingen uit die je wordt opgedragen zonder ruimte voor eigen inbreng. Bij Split~Vision krijg je vanaf dag één al de kans om mee te denken, de koers te bepalen en word je in feite opgeleid tot een all-round persoon.” Het Management Team staat dicht bij de medewerkers en zet er samen met de rest van de organisatie de schouders onder om Split~Vision te professionaliseren en te laten groeien.

Zelf zijn Bram en Wilko via een stage/afstudeeropdracht in aanraking gekomen met het werken bij Split~Vision. Wilko is zelfs onlangs afgestudeerd! Het lijkt ze dan ook erg leuk om in de toekomst een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het begeleiden van stagiaires. Want ook voor stagiaires zijn er tal van mogelijkheden. Studenten kunnen, onder goede begeleiding van professionals, “het eigen leerproces inrichten door het tonen van inzet en het nemen van initiatief.” Het is natuurlijk heel bijzonder wanneer iets dat jij hebt bedacht, ontworpen en ontwikkeld in gebruik wordt genomen door klanten. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het vak van UI/UX designer, het volgende advies: “Denk als een gebruiker. Voer niet uit wat je zelf mooi vindt.”

Zowel Bram als Wilko hebben nog grote plannen voor de toekomst: zorgen voor een goede connectie tussen het design team aan de ene kant en en ontwikkelaars aan de andere kant waardoor de producten die worden geleverd nog beter aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant.

Als Split~Vision zijn we trots op deze twee gemotiveerde, enthousiaste creatievelingen in ons team.