Eenvoudig en eenduidig voor uw organisatie en alle gebruikers​

Integrale informatievoorziening én projectmanagement
De kracht van onze oplossing is eenvoud. Eenduidigheid in doelgroepgerichte portalen in de taal van uw klant. Kwaliteit van uw digitale dienstverlening, kwaliteit van bedrijfsvoering en kwaliteit van uw I-systeem. Dat is ons streven.

SinglePoint-for-All
Met SinglePoint-for-All realiseert u digitale ondersteuning voor uw organisatie en alle stakeholders. Intern, extern en in de keten. Het is een integrale oplossing voor digitaal werken. Volledig in te richten op basis van rollen en taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Met als doel digitaal samenwerken en overall ondersteuning van beslissingen, informatievoorziening, processen en projecten in één informatieplatform. Aandacht dus voor de mens en zijn digitale informatie!

I-Controler  
Uniek. Dat is wat we elke keer weer horen van onze klanten. Met I-Controler beheert en beheerst u alle informatie van en over de bedrijfsvoering, processen, data (bases en velden), architectuur en ICT-systemen.  Denk hierbij aan integrale beschikbaarheid van organisatiegegevens, medewerkers, functies, verantwoordelijkheden, bevoegdheden, zaaktypes, processen, producten, wetten, applicaties, certificaten, configuraties en meer. I-controler is ook CMDB en beheerder van uw Assets en stuurt alle configuratie en content eenduidig naar uw applicaties. Integrale beheersing van organisatiegebonden basisdata en kerngegevens in één oplossing. Optimale en waterdichte Governance en compliance. En één integraal kwaliteitssysteem voor alle ISO certificeringen en procesbeheersing.

    Filter

    Producten

    Wilt u meer weten over wat onze oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, wij helpen u graag.

    Meer Informatie